ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Emlak ve ek verginin son günü yaklaştı

Emlak ve ek verginin son günü yaklaştı
YAYINLAMA: 04 Şubat 2022 / 14.33
GÜNCELLEME: 04 Şubat 2022 / 14.33
Yine kuyruklar başladı

Emlak ve ek vergilerin ilk taksitinin ödemesine çok az bir zaman kalması nedeniyle emlak müdürlüğü servislerinde yığılmalar başladı. Emlak vergileri ile vergilerin birinci taksitlerinin son ödeme gününün yaklaşması nedeniyle belediyelerin emlak servislerinde yeniden yılmalar başladı. Son gün pazara denk geldiği emlak müdürlükleri cumartesi-pazar günü açık olacak. Şehitkamil Belediyesinde son on günden bu yana 1.8 trilyon tahsilat gerçekleştirilirken vezne sayısı artırıldı.

Şehitkamil Belediyesi Emlak Müdürü Mehmet Nuri Şeyhli, abonelerin yine son günü beklediklerini, bu nedenle son bir haftadan bu yana yoğun kalabalık olduğunu belirterek, vezne sayısını üçe çıkardıklarını açıkladı. Emlak vergileri ile ek verginin birinci taksitinin son günü hafta sonuna denk geldiği için pazartesi günü de çalıştıklarını söyleyen Şeyhli, Son on günden beri 1 trilyon 850 milyar TL tahsil gerçekleştirdik. Bu rakamın 2,5 trilyona ulaşmasını bekliyoruz. Tahsilatımız %85” dedi.

142.000 sicilli mükellefleri bulunduğunu ifade eden Şeyhli, cumartesi ve pazar günleri tam gün mesai yaparak tahsilat yapacaklarını, bu nedenle borcu olanların gecikme zammına maruz kalmadan ödemesini söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *