ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

En önemli yatırım insana yapılandır

En önemli yatırım insana yapılandır
YAYINLAMA: 15 Mart 2022 / 14.08
GÜNCELLEME: 15 Mart 2022 / 14.08
Özel Sanko Okullari‘nda düzenlenen mezuniyet törenine Vali lütfullah Bilgin, il emniyet müdürü Ali Kalkan, Sanayi odası başkanı Nejat Koçer, Sanko Holding yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Konukoğlu, işadamları ve çok sayıda öğrenci veliyi katıldı.

İnsana yatırım kaçınılmaz

Özel Sanko Okulları Müdürü Murat Köylüoğlu törende yaptığı konuşmada, en büyük yatırımın insana yapılmasının küreselleşen dünyanın kaçınılmaz bir gerçeği olduğunu, bu anlayış ve düşünce içerisinde Sanko Holding bünyesinde kurulan okulunda bu gerçeği bilerek öğrencilerine dünya standartlarının üstünde muhteşem bir okul kazandırdığını ifade etti.

Çalışmak kazanmak demektir

Köylüoğlu, “İdareciler ve okul çalışanları olarak, öğrenciler elimizde bulunan imkanları en iyi şekilde kullandırıp ülkemize faydalı bireyler olmalarını sağlamak zorundayız. Hiçbir zaman çalışmaktan korkmamalıyız. Çünkü çalışan insan kazanmayı hak eder. Çalışmak demek hayallerimizin gerçekleşmesi demektir. Çalışmaktan anlaşılması gerek sadece ders değildir. Okumak, gezmek, iyi arkadaşlık ilişkileri kurmak, güzel hobiler seçmek, araştırmak, öğrenmek ve insan olmak için mücadele etmektir. Bu mücadelemizin sonucu bu dönemde meyvesini vermiştir. Bölge bazında yapılan sınavlarda sekizinci sınıflarımız birinci olmuş ve iki yıllık bir eğitim öğretim süresi içerisinde muhteşem bir başarıya imza atmıştır” diye konuştu.

Başarı sizi bekliyor

Sanko Holding yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Konukoğlu, eğitimin insan yaşamında öneminin büyük olduğunu belirterek, bu bilinçle öğrencilerin gelecek nesillerin daha iyi dinli yetişmesi için eğitim alanında da gerekli katkıyı sunma çabasında olduklarını vurguladı. Özel Sanko okullarında düzenlenen törene Vali Lütfullah Bilgin’in yanı sıra bazı daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğrenci velileri katıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *