ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Erbakan tapu dağıttı ve AK Partilileri uyardı: Sizi büyülemişler, bir an evvel uyanın!

Erbakan tapu dağıttı ve AK Partilileri uyardı: Sizi büyülemişler, bir an evvel uyanın!
YAYINLAMA: 10 Mart 2022 / 14.11
GÜNCELLEME: 10 Mart 2022 / 14.11

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan AK parti lideri ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eleştirerek, milli görüş gömleğini çıkaranların köle, uşak, dış güçlerin oyuncağı olacağını belirterek, “Milli görüş gömleğini çıkarmayı marifet sayanlara bir kez daha sesleniyorum. Sizi büyülemişler o halde bir an evvel uyanın, halka zulmetmeyi bırakın. Vatana millete hizmet için o çıkardığınız milli görüş gömleğini yeniden giyin” diye konuştu. Merve şehirdeki toplu konutları imzasını atan Muharrem balat, Erbakan’a altın anahtar hediye etti. 

Tapu dağıtımı töreni uzun sürünce kalabalık dağıldı

Şehitkamil tarafından Merveşehir’de yaptırılan konutlardan tamamlananların tapuları düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Tapu dağıtım törenine Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan, Bayındırlık eski Bakanı Cevat Ayhan, Saadet Partisi Şanlıurfa belediye başkanı Ahmet Bahçıvan, Adıyaman belediye başkanı Abdulkadir Kırmızı ile Gaziantep’in yanı sıra komşu illerin Saadet Partili il ve ilçe başkanları ile partililer ve konut sahipleri katıldı. Toplantı öncesinde sanatçı Bülent Serttaş konser vererek, Erbakan gelene kadar kalabalığı neşelendirirdi. Bu arada törenin uzun sürmesi nedeniyle kalabalık erkenden dağıldı. Erbakan az sayıda kitleye hitap etmek zorunda kaldı.

  1. hükümet döneminde zorluklara

rağmen ekonomi rahatlatıldı

Erbakan kendi iktidarı döneminde başlatılan ağır sanayi hamlelerinin dış güçler tarafından engellenmediğini belirterek, 54. hükümet döneminde bozulmuş ekonominin 6 ay içerisinde düzeltildiğini ve altı ayda 50 milyar dolarlık bütçe 35 milyar dolar ilave imkanı sağlandığını açıkladı. Bunun vergi veya faizle değil, faize giden paranın kurtarılması ile sağlandığını açıklayan Necmettin Erbakan, “Zarar eden KİT’ler 54. hükümet döneminde altı ayda 2 milyar dolar kara geçirildi. Üstelikte yeni vergiler konmadı. 100 alan memur altı ayda 250 aldı, 100 alan işçi 214 aldı, 100 alan köylü 350 aldı. Büyük bir ekonomik sıkıntıda biz bunları başardık” dedi.

Milli görüş gömleğini çıkaranlar köle olur

AK partiye eleştiren Erbakan konuşmasına şöyle devam etti: “Milli görüş gömleğini çıkarırsanız köle, uşak ve dış güçlerin oyuncağı olursunuz. Vatan parçalanır, insanlara zulümden başka bir şey yapmamış olursunuz. Bundan dolayı milli görüş gömleğini çıkarmayı marifet sayanlar bir kez daha sesleniyorum, sizi büyülemişler o halde bir an evvel uyanın halka zulmetmeyi bırakın vatana, millete, hizmet için o çıkardınız milli görüş gömleğini yeniden öpün, anlınıza koyun ve giyin.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *