ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Erzik ve Boyatlı Doğan’ı ziyaret etti

Erzik ve Boyatlı Doğan’ı ziyaret etti
YAYINLAMA: 30 Temmuz 2023 / 16.34
GÜNCELLEME: 30 Temmuz 2023 / 16.35
Amerikan Hastanesinin yenilenen bölümlerini yerinde görmek için kentimize gelen Togay Boyatlı ve Şenes Erzik, SEV yönetim kurulu Başkanı Tamer Şahinbaş, Yaşar Yeşer ve Ertan Dumanlı, Cezmi Ük ve Ziya Köseoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Konuklarını kapıda karşılayan Doğan, onları Gaziantep’te görmekten duyduğu memnuniyeti belirtirken, SEV Başkanı Şahinbaş’ta katkılarından dolayı Doğan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade etti. Doğan, bugüne kadar süren dostluk ve desteğin bundan sonra da sürmesini ümit ettiklerini belirtirken “ 15 günden beri yaklaşık 20 bin kadınla görüştüm. Kadınlarımız sağlık açısından feryat figan içinde. Amerikan hastanesinden sağlık hizmeti konusunda yardım isteyebilir, sağlık hizmeti alabiliriz. Karşılıklı dostluk ve desteklerimiz halkımızın da faydasına olacaktır. Gerçekten halk özellikle de kadınlar sağlık açısından çok şikayetçi” diye konuştu.

Doğanın konukları arasında Erzik ve Boyatlı’nın olması spor gündemini sağlık gündeminin önüne getirdi. Boyatlı ve Erzik’i birarada bulan basın mensupları sporla ilgili sorularla futbol gündemi oluşturdu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *