ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan: “Ankara yabancısı olmadığım bir şehir”

Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan: “Ankara yabancısı olmadığım bir şehir”
YAYINLAMA: 29 Ağustos 2023 / 21.46
GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2023 / 21.46
Gaziantep eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı Celal Doğan, “Bütün hareketlerinin meşru zemin üzerinde yapılmasını istiyorum” dedi.

Derviş’le yurt dışından dönüşünde görüşeceğiz

Celal Doğan Kulüpler Birliği Vakfı’nın Ankara’da yaptığı toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin “Celal Doğan Ankara’ya gelerek bir hareket başlatacak” yorumları konusunda düşüncelerinin sorulması üzerine, Doğan, “Şu an kulüpler için buradayım. Kemal Derviş yurt dışında. O gelince görüşeceğiz. 4-5 gün daha buradayım ama Derviş’i beklemek için değil” diye konuştu.

Bütün hareketler meşru zeminde olmalı

Doğan, CHP’nin Genel Başkanı Deniz Baykal’ın eski milletvekilleri tarafından Anıtkabir’de Atatürk’e şikayet edilmesi ve CHP genel merkez önündeki gösterilerin hatırlatılması üzerine şunları söyledi; “Kimsenin eylemlerine söyleyecek bir şeyim yok. Herkesin kendine göre yoğurt yeme biçimi vardır ama bütün hareketlerin meşru zeminde yapılmasını istiyorum”

Zaferiniz kutlu olsun

Doğan “Seçimlerden sonra 6 kişi muhalif kaldı diğerleri Baykal ile devam kararı aldı. Bir tanesi de “Desteğimiz tamdır seçimlerden zaferle çıkıldı” dedi. Siz bu konuya ne söyleyeceksiniz” şeklindeki soruya ise ‘zaferiniz kutlu olsun’ diye yanıtladı.

Baykal partiyi bizden çok düşünüyordur

Ankara’da siyasette olup olmayacağı sorulan Doğan, “31 yaşında Ankara’da milletvekiliyim. Ankara çok yabancı olduğum bir şehir değil dedi. Baykal'ın muhaliflere karşı tavrını değerlendirmesi istenen Doğan “Genel başkanımızdır. Herhalde partiyi bizden çok düşünüyordur” yorumunu yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *