ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Fırat Okulları tanıtım kokteyli düzenledi

Fırat Okulları tanıtım kokteyli düzenledi
YAYINLAMA: 16 Aralık 2022 / 14.19
GÜNCELLEME: 16 Aralık 2022 / 14.19
Özel Güney Fırat okulları 2003-2004 öğretim yılının başlaması nedeniyle tanıtım kokteyli düzenledi. Okul bahçesinde yapılan kokteylde eğitim kadrosu ile öğrenci velileri buluştu. Genel müdür yardımcısı Ali Bozok eğitimin diğer alanlarda başarıya ulaşması için özel okulların katkılarına değinen bir konuşma yaptı.

Genel müdür yardımcısı Ali Bozok, “Günümüzde eğitim araçlarının çoğalması ile, küçülen dünyamızda toplumların hızla sanayileşme ve bilgisayarların çağımıza hakim olması ile toplumların ve uluslararası kalkınmaların iyi eğitilmiş insan gücü ile mümkün olabilmektedir. Çocuklarınızı iyi şekilde yetiştireceğimize söz veriyoruz. İyi bir dil bilen, bilgisayar kullanabilen eğitilmiş insanlar olarak topluma kazandırmak en büyük amacımızdır. Dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek başlıca hedeflerimizdendir. Bunu da ancak siz anne babalarla birlikte başarabiliriz. Sizlerin güveni bizlere devam ettiği sürece, eğitim öğretim kadromuz da teknik ve fiziki bakımdan çağın gereklerini içinde barındıran okulumuzda sayılamayacak kadar yeniliklere hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Ortaöğretim kurumlar sınavlarında ve üniversite seçme sınavlarında alınan sonuçların son derece sevindirici olduğunu söyleyen Bozok, “Bu yıl mezun verdiğimiz 28 öğrencimizden 16’sı fen ve Anadolu liselerine kayıt yaptırdı. LGS sınavlarında alınan başarı oranı yüzde 60’tır. Lisemizden mezun olan 40 öğrencimizin 24’ü ise ülkemizin en seçkin üniversitelerinde yerleşerek büyük bir başarı elde ettiler. ÖSS’de başarı oranımız ise %92’dir. Fizik, kimya, biyoloji ve fen bilgisi laboratuvarları tamamen güncelleştirilerek yeniden yapıldı. İlmin ve Fen’in çağdaş ortamlar içinde gerçekleşmesi için büyük bir özverili çalışma ile bu laboratuvarları eğitim öğretim yılına yetiştirdik. İkinci bir bilgisayar laboratuvarımız çağın gereğine uygun olarak tüm yeniliklerle ve multimedya sistemi ile bütünleştirildi. İnternet ağı her iki kısımda yeniden kuruldu. Her alanda ve branşta yönetici ve öğretmen kadromuz kendini ve kariyerini ispat etmiş kişilerle daha da güçlü bir hale getirildi” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *