ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Garanti Bankası’ndan uygun şartlarda kredi

Garanti Bankası’ndan uygun şartlarda kredi
YAYINLAMA: 29 Mart 2022 / 13.55
GÜNCELLEME: 29 Mart 2022 / 13.55
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere bugün 15.00’te Gaziantep Ticaret Odası ve Sanayi Odası‘nı ziyaret edecek. Ziyaret çerçevesinde üyelere ve reel sektöre uygun şartlarda kredi kullandırılması için protokol imzalanacak.

Ekonomiye ivme kazandıracak

Yetkililer, garanti bankası üst düzey yöneticilerinin ziyaretinde, bankalar ve iş dünyası arasında yaşanan sorunlar ve çözümlerle ilgili görüş alışverişinde bulunacağını belirtti. Krizden derin bir şekilde etkilenen reel sektör ile o dairelerin uygun şartlarda kredi kullandırılması projesi kapsamında daha önce de çeşitli bankalarla protokol imzalandığı açıklanarak, garanti bankası ile imzalanacak protokolün ekonomideki gelişmelere yeni bir ivme sağlayacağını vurgulandı.

24 ay vadeli kredi imkanı

Garanti Bankası ile yapılacak protokole Gaziantep Ticaret Odası üyelerine uygun şartlarda 24 aya kadar vade ile veya dövize endeksli kredi kullandırılacak belirtilirken, “Gaziantep Ticaret Odası olarak daha önce çeşitli bankalarla imzaladığımız protokoller çerçevesinde önemli mesafeler alındı. Garanti bankası ile imza ağlayacağımız protokolle, o da üyelerimize ve reel sektöre en düşük iki en yüksek 50 milyar TL tutarında kredi, 24 aya kadar vade ile verilecek. İlk 12 aylık oranı sabit tutulacak şekilde, TL veya dövize endeksli olarak kullanılan krediler, isteye bağlı olarak aylık ya da üç aylık taksitlerle ödenebilecek denildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *