ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep Sanayi Odası’nın fuarı da çöktü

Gaziantep Sanayi Odası’nın fuarı da çöktü
YAYINLAMA: 07 Kasım 2021 / 16.55
GÜNCELLEME: 07 Kasım 2021 / 16.55
Gaziantep Sanayi Odası'na ait fuar alanının çatısı kar nedeniyle çöktü. Olayda can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Gaziantep Sanayi Odası'na ait fuar alanının çatısı kar nedeniyle çöktü. Olayda can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Fuar alanında dün hakim nezaretinde bilirkişi incelemesi yapıldı.

Çatı tümüyle çöktü

Mülkiyetinin bir bölümü Gaziantep Sanayi Odası'na ait olan ve yaklaşık 7 bin metrekare olan ve yedi bölümden oluşan faarın çatısı, kar nedeniyle çöktü. Fuar alanının boş olması nedeniyle olayda can kaybı olmazken, çökme nedeniyle maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer olayda tahmini maddi hasarın 150 milyar lira civarında olduğunu açıkladı. Koçer, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirtirken, demir direklerin olduğu alanın çatısının çökmesinin çok ilginç olduğuna dikkat çekti. Koçer, hasar tespitinden sonra gerekli temizlik yapılacağını kaydetti.

Bilirkişi rapor tuttu.

Fuar alanındaki maddi hasarın tespiti amacıyla dün Hakim Vedat Yıldırım nezaretinde bilirkişi makine mühendisi Muzaffer Onur ile sanayi odası hukukçularının hazır bulunduğu tespit sırasında Nejat Koçer ile Gaziantep sanayi odası genel sekreteri Kürşat Göncü de bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *