ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep yeni fuar alanına kavuşacak

Gaziantep yeni fuar alanına kavuşacak
YAYINLAMA: 12 Aralık 2022 / 19.06
GÜNCELLEME: 12 Aralık 2022 / 19.06
Gaziantep’in, fuarcılık merkezi olma yolundaki girişiminden bir yenisi de Gaziantep sanayi odası tarafından eklendi.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep, M1 tepe alışveriş merkezi ile yaptığı anlaşmaya göre, 5000 metrekarelik kapalı alan üç yıllığına fuar hizmetleri sunmak amacıyla kiralandı. GSO ve M1 tepe alışveriş merkezi arasında yapılan anlaşma ile M1 tepe alışveriş merkezi içerisinde merkezi sıcak soğuk klima sistemine sahip modern kapalı fuar alanı, büyük organizasyonlara imza atacak.

Gaziantep Sanayi odası yönetim kurulu başkanı Nejat Koçer, fuarların, kurumların ve şehirlerin tanıtılmasında büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, Gaziantep’in Sanayi ve ticaret yapısıyla Türkiye ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu ve düzenlenen fuar organizasyonlarındaki en büyük amacı sektörler bazında tüm dünyada kullanılan en son teknolojilerin sergilenmesi yoluyla son teknolojik yöntemlerin bölgeye uygun ve talebe yönelik kullanımı ile üretim kapasitelerinin büyümesini amaçladıklarını vurguladı.

Koçer, günümüzde firmaların bölge dışındaki organizasyonlarını yeterince ziyaret edemediğine değinerek, bu nedenle fuarların öneminin her geçen gün arttığını vurguladı. Koçer, düzenlenen fuarlarla, firmaları hedef gruplarına ulaştırmanın daha etkin bir çözüm yolu olduğunu belirtti. Gaziantep Sanayi odası ile M1 tepe alışveriş merkezi arasında yapılan anlaşma ile yıllardır Gaziantep’in ekonomik göstergelerine olumsuz yansıyan fuar alanı bulunmayışı sorunu çözüme kavuşturulmuş oldu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *