ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep'i Ortadoğu’nun fuar merkezi yapacağız

Gaziantep'i Ortadoğu’nun fuar merkezi yapacağız
YAYINLAMA: 25 Mart 2024 / 16.04
GÜNCELLEME: 25 Mart 2024 / 16.04

Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep’in Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun fuar merkezi yapma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Koçer, Gaziantep’in bölgesindeki iller ve komşu ülkeler için her tür gereksinimlerini karşılayabilecekleri bir süpermarket olduğunu kaydederek fuar organizasyonlarıyla ili, sanayisini ve ekonomik gücünü dünyaya tanıttıklarını söyledi.

Gaziantep'te dün sona eren 4. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarına (GAPFOOD 2004) İlişkin değerlendirmelerde bulunan Koçer, “Ekonomik göstergeler açısından da çok olumlu bir dönemde düzenlenen bu fuar bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz fuarların en iyisi oldu” dedi.

Koçer, fuarı, Irak, Suriye ve Ürdün’den gelen iş adamlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 18 bin kişinin gezdiğini ifade ederek şunları anlattı: “Fuarı sektörle ilgili kesimler ziyaret etti. Önemli iş bağlantıları yapıldı. Katılımcı pek çok firma beğenisini gelecek yılki fuara da katılmak istediğini belirterek ifade etti. Kanımca en verimli fuarımız oldu. Fuar, ürün ve teknoloji ticaretine ilişkin bağlantılar yapılması yanında Gaziantep dışından fuara katılan bazı firmaların Gaziantep’te yatırım kararı almalarına da vesile oldu. Düzenlediğimiz fuarlarla Gaziantep’i Türkiye’nin ve Ortadoğu'nun fuar merkezi yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Düzenlediğimiz fuarlar sayesinde Gaziantepli işadamları olarak fuarlar için başka kentlere ya da ülkelere gitmiyoruz, başka kentlerdeki ya da ülkedeki firmaları Gaziantep’e getiriyoruz”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *