ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep’i temsil edecek anlayış göreve gelmeli

Gaziantep’i temsil edecek anlayış göreve gelmeli
YAYINLAMA: 22 Haziran 2023 / 12.39
GÜNCELLEME: 22 Haziran 2023 / 12.40
Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celal Doğan, ekonomisiyle, kentçilik anlayışıyla Gaziantep’i temsil edecek ve parlayan yıldızını söndürmeyecek bir anlayışın yerel seçimlerde göreve gelmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep’i imrenilen bir kent yaptık

Doğan, yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde aday olan herkese başarı dilediğini, zevkli, seviyeli ve çekişmeli bir seçim olmasını umut ettiğini belirtti.

Gaziantep’in 15 yıldan bu yana imar ve inşa konusunda halkın desteğiyle belli bir noktaya getirildiğini belirten Doğan, bugün Türkiye’nin her yerinde Gaziantepli olmanın onur verici olduğunu, Gaziantep’in de imrenilen bir kent haline geldiğini ifade etti. Tüm dünyaya Gaziantep markasını taşımaya çalıştıklarını belirten Doğan, ekonomisiyle, kentçilik anlayışıyla Gaziantep’i temsil edecek ve parlayan yıldızını söndürmeyecek bir anlayışın göreve gelmesi gerektiğini ifade etti.

Kentli kentin belediye başkanını seçer

Doğan, şunları kaydetti: ‘’Belediye başkanı, bir partinin değil, tüm kentin belediye başkanı olmalıdır. Bu kişinin adaletli olması, herkese aynı gözle bakması, kentteki dengeleri kollaması, herkese eşit muamele yapması gerekir. Kentli, kentin belediye başkanını seçiyor. Halkın buradaki inancı, kimin kente hizmet yaptığına inanıyorsa, ona oyunu vermektir. Önemli olan, belediye başkanının kenti en iyi şekilde temsil etmesidir.’’

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *