ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep’te saç nakli yapılıyor

Gaziantep’te saç nakli yapılıyor
YAYINLAMA: 06 Kasım 2022 / 17.15
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2022 / 17.15
Merkezi Amerika’da bulunan alternatif saç yerleştirme ve güzellik merkezi Türkiye’de İstanbul’dan sonra ikinci bayiliği Gaziantep’te açtı.

Kellik sorunu olanların merkeze büyük ilgi gösterdiği bildirildi. Merkezin sorumlusu Yaşar Aykan, yaptıkları işin peruk veya protez olmadığını belirterek, montaj yapılan saça bakıldığında veya tutulduğunda nakil olduğunun hissedilmediğini açıkladı.

Ense ve yan köklerden alınan saç yoğunlaştırıyor

Atatürk bulvarı üzerinde bir süre önce hizmete giren alternatif saç yerleşimi ve güzellik merkezinin bölgede tek olduğu, İstanbul’dan sonra Türkiye’de ikinci merkez olarak faaliyet göstereceği öğrenildi. Alternatif saç yerleştirme ve güzellik merkezi olarak hizmet veren merkezin sorumlu uzmanı Yaşar Aykan, yöre insanının merkeze büyük ilgi gösterdiğini, kişinin ense ve yan köklerden alınan saç örneklerinin ABD’deki merkeze gönderilip orada yoğunlaştırıldığını, bu işlemin 45 gün kadar sürdüğünü ve geldiğinde 2,5 saat içinde hastanın başına monte ettiklerini açıkladı. Montaj sırasında hiçbir acı hissedilmediğini belirten Aykan, “Montajdan önce deride gerekli incelemeyi yapıyoruz. Yağlı veya kuru deriye göre işlem yapılıyor. Sonra uygun saç monte ediliyor. Hasta geldiğinde önce montajla ilgili kendisine ayrıntılı olarak bilgilendiriyoruz” dedi.

Beş yıl garantili

Aykan, böyle bir operasyon için yaş veya cinsiyet farkının önemli olmadığını, her yaş ve cinsiyet fark etmeksizin insanın kelliği sorun etmeden normal bir ücret karşılığında saça montaj yapıldığını ifade etti. Aykan, ortalama bu işlemin 500-800 dolara yapıldığını, aynı işin İstanbul’daki merkezde 1500 dolardan başladığını vurguladı. Montaj işleminin en fazla beş yıl garantili olduğunu ve montajdan sonra hastanın 2-3 kez merkeze kontrole geldiğini söyleyen Aykan, “Saçın gerekli bakımı yapılırsa çok daha uzun ömürlü olur. Özel şampuana veya sabuna gerek yok. Herhangi bir ilaca da gerek yok. Saçın normal bakımının yapılması yeterli” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *