ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Geleneksel mantı yemeği ilgi gördü

Geleneksel mantı yemeği ilgi gördü
YAYINLAMA: 18 Kasım 2021 / 15.12
GÜNCELLEME: 18 Kasım 2021 / 15.12
Gaziantep Rotary Kulübü tarafından geleceksel mantı günü düzenlendi. Yemeğe davet edilen plastik cerrah doktor Mehmet Mutaf, kadın ve estetik hakkında bilgi verdi.

Evi ev yapan kadındır

Grant otel’de Gaziantep Rotary Kulübü’nün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği geleneksel mantı yemeğine kulüp üyelerinin eşleri katıldı. Rotary Kulübü Başkanı Servet Koyuncugil’in eşi Sevil Koyuncugil yaptığı konuşmada, güzellik adına yapılan her şeyin kadınlara ait olduğunu belirterek, “Sanat bizim için yaratıldı. Evi ev yapan kadındır. Kendi evini cennet yapan da kadındır. Eğer bize verselerdi dünyayı ama sadece bize, kentleri bir oya gibi işlerdik, uçaklar kelebek olur, fabrikalar lavanta kokar, rengarenk gemiler dolanırdı. En önemlisi erkekler önce insan, sonra erkek olurdu. Dostlar geldiğimiz şu noktada hiçbir şeyden yakınmayacağız. Biz artık bugünden itibaren güçlü ve gururluyuz. Her şeyin en iyisini güzel yarınlara biz kadınlar götüreceğiz” dedi.

Doç Dr. Mutaf, kadınlara estetik hakkında bilgi verdi

Yemeğe davet edilen Doç Dr. Mehmet Mutaf, “Kadın ve estetik hakkında bilgi verdi. Mutaf, toplumda, günleri olanlara bakıldığında hep sorunları olan insanların günleri olduğunu belirterek, aslında bu tür günlerde insanların uğradığı haksızlıklar dile getirilir. Kadınlarımız da erkekler gibi tüm hak ve özgürlüklerini yaşamalılardır” dedi.

Mutaf, daha sonra estetik ve plastik cerrah olarak yaptığı başarılı operasyonlarla ilgili bilgi verdi. Mutaf, gelen soruları yanıtladı. Konuşmasından sonra estetikle ilgili soruları yanıtlayan Mutaf, daha sonra katılımından dolayı Rotary Kulübü tarafından plaket ile onurlandırıldı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *