ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Genç işletmecilere sanayici dersi

Genç işletmecilere sanayici dersi
YAYINLAMA: 20 Aralık 2021 / 14.21
GÜNCELLEME: 20 Aralık 2021 / 14.21
Gaziantep Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okuyan öğrenciler, dün organize Sanayi bölgesi hakkında bilgi edindi. Öğrencilere organize Sanayi bölgesi hakkında bilgi verildi ve soruları yanıtlandı.

Gaziantep Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Civan’ın gözetiminde organize sanayi bölgesi başkanlığına gelen öğrencilere birifing verildi, soruları yanıtlandı.

Üniversite öğrencilerinin haziran ayındaki yıllık proje sunumları için böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyleyen işletme fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Civan, “Öğrencimiz Organize Sanayi Bölgesi’nde araştırma yapıyor. Firmaları gezerek hazırladıkları proje için ihtiyaçları olan bilgileri almaya çalışıyorlar. Bu proje işletmede okuyan üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimiz hazırlıyor.76 öğrencimiz organize sanayi bölgesi hakkında bilgi edinmeleri ve sorunları sanayiciye direkt olarak sormaları amacıyla ziyaret etmeyi uygun gördük. Ders kapsamında gerçekleşen ve birebir yapılan bu görüşmenin öğrencilerimize katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *