ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Genç partiye atama yapıldı

Genç partiye atama yapıldı
YAYINLAMA: 04 Mart 2022 / 14.44
GÜNCELLEME: 04 Mart 2022 / 14.44
Genç Parti il başkanlığına atanan Mehmet Abar, partilerinin yeni olmasına rağmen sürekli büyüdüğünü belirterek, her geçen gün iktidara doğru ilerlediklerini söyledi.

Partiyi layıkıyla temsil edeceğim

Genç Parti Genel merkezi tarafından il başkan Kenan Tarık Polat’ın yerine atanan Abar, kendisini bu göreve layık gören genel başkan Uzan ile partiye emeği geçen eski il başkanı Polat’a teşekkür ederek, Genç Parti’ye en iyi şekilde temsil etmek için çaba göstereceğini söyleyen Mehmet Abar, Siyasete göre bir hizmet yarışıdır. Bunu da en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. Partimi layıkıyla temsil edeceğim” dedi.

Geleceğe umutla bakan insanların partisi

Görevi süresince, kanunlara, toplumun değer yargılarına bağlı kalarak, partinin yönetmelik ve tüzükleri doğrultusunda hareket edeceğini kaydeden Abar, “Genç Parti yeni bir parti. Kısa sürede güçlü hale geldi. Genç insanların, genç beyinlerin, aydın insanların, geleceği umut dolu bakan insanların partisi. Her geçen gün büyümektedir. İktidara yürüyen bu yolda genç Parti il yönetimi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *