ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Gençliğimize güvenimiz tamdır”

“Gençliğimize güvenimiz tamdır”
YAYINLAMA: 16 Ekim 2023 / 17.33
GÜNCELLEME: 16 Ekim 2023 / 17.50
AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Türk toplumunun karakterini oluşturan değerlere gönülden bağlı olan gençliğe güvenlerinin tam olduğunu bildirdi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin geleceğini oluşturan gençlerin, gerek  yurt içinde gerek yurt dışında ekonomiden sanata ve bilime kadar sayısız alanda ülkenin yüz akı olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin dünyadaki en genç nüfusa sahip ülkelerden biri olduğunu bunun da bir ülkenin gücü ve geleceğe bakış açısından büyük bir güven oluşturduğunu ifade eden Şahin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bir milletin gençliği büyük bir toplumsal güçtür. Milli ve manevi birliğimiz gençlerimizle gelişip sağlamaktadır. Bizim ülkemizin geleceğinden umutlu olmak için gerçek nedenlerimiz var. Çünkü gençlerimiz bizim haklı gururumuz.

Türk toplumunun karakterini oluşturan değerlere gönülden bağlı, vatansever, çalışkan, doğruyu düstur edinmiş gençliğimize olan güvenimiz tamdır. Gelecek onların ellerindedir. İnanıyoruz ki barış dolu bir dünya onların ellerinde yeşerecektir”

Şahin, gençlerin Atatürk’ün kendilerine hediye ettiği 19 Mayıs’ı gönülden kutlaması gerektiğini, çünkü gençlerin milli değerlerle donatılmış bir milletin evlatları olduğunu bildirdi.

Gençlerin Türkiye’nin yüz akı olduğunu ve gençlerle gurur duyduklarını belirten Şahin bütün gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladığını belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *