ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Gözlemci değil belirleyici olacağız”

“Gözlemci değil belirleyici olacağız”
YAYINLAMA: 27 Temmuz 2023 / 17.30
GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2023 / 17.30
DİSK, yerel seçimlere damgasını vuruyor

DİSK Bölge Başkanı Muzaffer Subaşı, DİSK Genel Merkez yöneticilerinin 14 Mart’ta kentimize gelerek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda “DİSK’in yerel yönetimlere bakışı” konulu bir panel düzenleyeceğini açıkladı.

Ülke ve kent sorunlarına duyarsız kalmayacağız

Subaşı, DİSK ve bağlı sendikaların katılacağı panelde yerel gündem ve işçi sorunlarının ele alınacağını belirtirken, “DİSK olarak ülke sorunlarına kayıtsız kalmamız mümkün değil. Bu nedenle yaşadığımız coğrafyada yerel gündeme ağırlığımızı koyacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Subaşı, “Biz başka sivil toplum örgütleri gibi tabelanın altında sessiz, tarafsız ve kayıtsız kalıp sadece izlemeyle yetinemeyiz ve yetinmeyeceğiz. DİSK’in bir duruşu ve ülke sorunlarına bakış açısı vardır. Bu seçimlerde de gözlemci değil belirleyici olacak.

Geçmişte olduğu gibi DİSK’e ve tüm DİSK üyelerine ağır sorumluluklar düşmektedir. Yapılacak yerel yönetim seçimleri geleceğimiz için önemini her geçen gün artırıyor. Tüm emekçiler, daha iyi bir yaşam isteyen herkes, AKP’nin yerel iktidarları almasına izin vermeyecektir” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *