ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güçlü hükümet istiyoruz

Güçlü hükümet istiyoruz
YAYINLAMA: 15 Haziran 2021 / 13.21
GÜNCELLEME: 15 Haziran 2021 / 13.21
DSP milletvekili adayları GSO’yu ziyaret ederek sanayicilerin sorunlarını dinledi. DSP İstanbul Milletvekili eski Enerji Bakanı Ziya Aktaş, Gaziantep’in sanayi alanında Türkiye’de önemli kentlerden biri olduğunu açıkladı. Aktaş, iktidarları döneminde önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, çok önemli yasalar çıkarılarak ülkede yeniden yapılanmaya gidilmesini başlattıklarını açıkladı.

GSO Başkanı Nejat Koçer DSP’lilerle yaptıkları toplantıda Türkiye’de yerinde yatırım ve yönetimin şart olduğunu belirtirken, krizde ilk ve en çok etkilenen kentin Gaziantep olduğunu ancak ilk çıkanda yine Gaziantep olduğunu belirterek, “Koalisyon ortakları arasındaki sıkıntılarda piyasayı olumsuz etkilendi. Onun için biz 4 Kasım’da daha iyi ve güçlü bir hükümet olmasını ülkenin sorunlarını ivedi çözüm getirilmesini arzu ediyoruz.

Daha iyi bir yönetim ve hükümet olsun istiyoruz” dedi. Mali Milada gidilmesinin son derece yanlış ve sakıncalı olacağını kaydeden Koçer, “Eğer böyle bir şey yapılacaksa önce alt yapısı hazırlanmalı. Para piyasalarını rahatsız etmeyen ciddi reformlar olmalı. Alt yapısı hazır ciddi reform olmalı. Örneğin çek senet kanunlarında yetersizlikler varken, Mali Milada gitmek çok sakıncalı olur. Yine bir başka ilginç konu. Yurt dışına giden paraların Türkiye getirilmesinden bahsettiler, yastık altındaki paranın ekonomiye kazandırılmasından bahsettiler. Ama bunların nasıl yapılacağını, yurt dışındaki paraların nasıl getirileceği konusunda hiç kimse somut öneri ortaya koymuyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *