ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güneydoğubirlik uluslararası pazarlara açılıyor

Güneydoğubirlik uluslararası pazarlara açılıyor
YAYINLAMA: 04 Ekim 2023 / 18.08
GÜNCELLEME: 04 Ekim 2023 / 18.09
Güneydoğu Anadolu Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Güneydoğubirlik), yeniden yapılanma sürecinde uluslararası pazara açılıyor.

Güneydoğubirlik Genel Müdürü Hamza Salman, 28-29 Nisan’da Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştirilen Türkiye fuarı vizyon 2004’ten olumlu izlenimler ve büyük umutlarla döndüğünü söyledi.

Fuarda ağırlıklı olarak Antep fıstığı, kırmızı biber ile mercimek, kuru fasulye ve nohut gibi bakliyat ürünlerini tanıttıklarını kaydeden Salman şunları anlattı: “Çok sayıda yabancı firma temsilcisi ile görüşmelerimiz oldu. Antep fıstığı satışına ilişkin bağlantılar yaptık. Biz yeni yönetim olarak ihracatçıya mal satma yanında ihracat yapmayı da hedefliyoruz.

Kalitesine güvendiğimiz, ucuz olduğuna inandığımız ürünlerimizle uluslararası piyasalara gireceğiz. Alıcıların bize gelmesini beklemeyecek bizler alıcılara giderek ürünümüzü tanıtacağız, ürünümüzü pazarlayacağız.

Salman, mali dengesini düzeltmeye çalıştıkları Güneydoğubirlik'in bundan böyle çok aktif bir ticari faaliyet içinde olacağını vurguladı.

“Üreticinin alın terini korumakla görevli olduğumuzun bilinciyle geçmiş yıllardan çok daha aktif ve gerçekçi ürün alım kampanyaları gerçekleştireceğiz” diyen Salman, satın aldıkları ürünleri geçmiş yıllarda olduğu gibi depolarda heba etmeyeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *