ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Güzelbey’in AKP adaylığı güçlendi

Güzelbey’in AKP adaylığı güçlendi
YAYINLAMA: 27 Nisan 2023 / 14.57
GÜNCELLEME: 27 Nisan 2023 / 14.57
CHP’de Celal Doğan’ın yeniden aday olup olmayacağı yolundaki kararını yarın genel başkan Deniz Baykal ile görüşmesinden sonra açıklaması beklenirken, AKP’nin Büyükşehir belediye başkan adaylığı için Dr. Asım Güzelbey isminin ön plana çıkmaya başladığı öğrenildi

Güzelbey, “Konu çeşitli platformlarda dile getirildi, ancak henüz ciddi bir teklif yok” diye açıklama yaptı.

Ciddi bir teklif almadım

AKP’de Gaziantep Büyükşehir belediye başkan adaylığı için şimdiye kadar bir çok isim öne sürülürken, son zamanlarda Konukoğlu Tıp Merkezi Genel müdürü Dr. Asım Güzelbey’in adaylığının gündeme geldiği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Dr. Güzelbey, “Bu konuda ciddi bir teklif almadım. Ancak çeşitli platformlarda böyle bir şey söz konusu olabilir mi? diye konuşuldu” dedi.

Güzelbey, 1 Ocak’tan itibaren politika için hazır

Konukoğlu Tıp Merkezi’nde aktif yöneticilik görevinin 1 Ocak itibari ile sona ereceğini, bu tarihten sonra aktif yöneticilik görevi istemediğini kaydeden Dr. Güzelbey, “Hastanede görevim çok yoğun ve çok zamanımı alıyor. Bu göreve ilk olarak bir de politika ile uğraşmam zor. Ancak 1 Ocak’tan itibaren politikaya sıcak bakabilirim” diye konuştu.

Örgütün uygun görmesi önemli

Dr. Güzelbey, “AKP’den bir teklif gelirse bu teklife sıcak bakar mısınız?” şeklindeki sorumuza, “Bu partinin yönetimi ve örgütü var. Kimin aday olacağını onlar karar verecek. Benim şu anda söyleyeceğim her şey doğmamış çocuğa don biçmek gibi olur. Ama dileğim, en iyi hizmeti kim verecekse onun aday olmasıdır” yanıtını verdi.

Kamuoyu merakla bekliyor

AKP’nin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için önce CHP’nin adaylarını görmeyi tercih etmesi yüzünden, yerel seçimlere üç ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen, kamuoyu meraklı adayları ve yapmayı vaat edecekleri projelerini bekliyor. Yerel seçimlere bu kadar kısa bir süre kaldığı halde, adayların ve projelerinin açıklanmamış olması ve yaşanan belirsizliğin giderilmesi gerektiği vurgulanıyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *