ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Halk, ANAP’ın yaptığı hizmeti göz ardı etmez

Halk, ANAP’ın yaptığı hizmeti göz ardı etmez
YAYINLAMA: 03 Haziran 2021 / 14.41
GÜNCELLEME: 03 Haziran 2021 / 14.41
ANAP’ın baraj sorunu olmadığı gibi merkez sağın en güçlü ve en büyük partisi olduğunu söyleyen ANAP milletvekili adayı İhsan Yılmaz, seçime hazır olduklarını açıkladı. Yılmaz, sipariş üzerine yapılan bazı kamuoyu araştırmaları ile yine bazı partilerin şişirilerek oy oranları yüksek gösterilip kamuoyunun yanlış bilgilendirilmeye çalışıldığını belirtti.

 “Halkımız bu aldatmalara kanmayacaktır. Son 20 yılda ülkeye yapılan hizmetlerin altında ANAP vardır. Halkımız bu hizmetleri görmezlikten gelemez. Seçmenler sandığa gittiğinde elini vicdanına koyarak kendisine ve ülkeye hizmet eden partiye oyunu verecektir. Bundan endişemiz yok, baraj sorunumuz da yok. Sayın Bakan Taşar’ın bu şehir için yaptığı hizmetler sayısız olup yöre insanı sandık önüne geldiğinde elbette bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Taşar, parti ayırımı yapmadan hizmet etmektedir” dedi.

Merkez sağın ANAP çatısı altında birleşeceğini iddia eden Yılmaz, “Bu da ANAP’ın ne kadar büyük bir parti ve icraatçı parti olduğunu gösterecektir. Merkez sağın adresi eninde sonunda ANAP olacaktır. Dileğimiz bu sürecin hızlanmasıdır” şeklinde konuştu. AK Parti ve CHP’yi basının şişirdiğini söyleyen İhsan Yılmaz, halen seçmenin yüzde 50’sinin kararsız olduğunu belirterek, “Türkiye’de dengeler sürekli değişiyor. Bu nedenle son 24 saat bile çok önemli” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *