ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Halk gününde sorun yağmuru

Halk gününde sorun yağmuru
YAYINLAMA: 04 Mart 2022 / 14.40
GÜNCELLEME: 04 Mart 2022 / 14.40
Halk gününde, bir vatandaşın emekli olması için primlerinin yatırılmasına karar verilirken, aşevinden yemek almak isteyen vatandaşlara da yemek alabilmeleri için gereken yardımı yapıldı. Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu başkanlığında toplanan komisyon yine halkın dertlerini dinledi.

Kişioğlu, Suriye’de arazisi olan ancak arazisi ile ilgili resmi işlem yapamayan Mustafa Öz Kılıç’ın mahkemeden aldığı veraset ilanını getirmesini, o zaman kendisine yardım edebileceklerini söylerken, bedensel engelli Ramazan Yılmaz’ın da emekli olabilmesi için yatırması gereken prim borcunun yatırılmasına karar verildi. Yılmaz’ın 1740 günlük prim borcunun yatırılması gerektiği, bunu da yaklaşık beş yıla tekabul ettiği belirtilirken, toptan prim yatırılıp yatırılamayacağı araştırılacak.

22 yıllık esansçıyı yerinden ettiler

Öte yandan 51 yaşında olan ve 22 yıldır seyyar esans satan Cuma Erdoğan da, Mehmet Paşa cami önünde satış yaptığını, ancak zabıtanın orada satış yapmasına izin vermediğini söyleyerek yardım istedi. Toplantıya katılan Şahinbey zabıta müdürlüğünden bir yetkili de Suburcu Caddesi’nin kendi sorumluluk alanları içinde olmadığını, ana arterlere Büyükşehir belediyesine baktığını belirtti. Bir ayağı sakat olduğu için zor yürüyen Erdoğan, vali yardımcısı kişi olduğundan yardım istedi. Bunun dışında aşk evlerinden yemek almak isteyen vatandaşlara da yardımcı olunmasına karar verildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *