ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hayat bilgisi dizisinin Kamil beyi, Gaziantep’te

Hayat bilgisi dizisinin Kamil beyi, Gaziantep’te
YAYINLAMA: 03 Mart 2022 / 14.23
GÜNCELLEME: 03 Mart 2022 / 14.23
Yurt çapında yaygın satış ve servis aile çiftçiye hizmet sunan New holland trakmak A.Ş tarafından yayınlanan sohbet dergisinin yedinci sayısının konu ünlü tiyatro sanatçısı Tarık Pabuççuoğlu oldu.

Sohbet dergisi ile Gaziantep Nizip ilçesine bağlı turnalı köyünü ziyaret edecek olan sanatçı, New Holland trakmak bölge müdürlüğü ve Tunalı, köylü çiftçilerinden Maruf Marufoğlu’nun misafiri olacak. Hasat zamanı tarlada izleyecek olan sanatçı turnalı köyü köylüleri ile sohbet toplantısına katılacak.

Tiyatro ve TV dizileri ile tanınan ve hala tüm Türkiye çapında sevilerek izlenen hayat bilgisi dizisinde okul müdürü Kamil Bey rolünü üstlenen Tarık Pabuççuoğlu, daha önce Gaziantep’te bulunduğunu, ancak Nizip ve turnalı köyü nü görmediğini, sohbet dergisi vesilesiyle turnalı köyü çiftçileri ile buluşacak olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

13 Haziran Cuma günü saat 10:30’dan itibaren Tarık Pabuççuoğlu ve sohbet dergisi ekibini konuk edecek olan çiftçi Maruf Marufoğlu ziyaretten çok mutlu olduklarını söylerken, Sohbet dergisine böyle güzel bir olaya vesile oldukları için turnalı köyü köylüleri adına teşekkür ederiz. Televizyon sayesinde tanıyıp sevdiğimiz Tarık Pabuççuoğlu’nu köyümüzde ağırlamaktan memnun olacağız. Umarız kendisini iyi şekilde ağırlarız böylelikle köyümüz adına kendisinde hoş bir anı bırakabiliriz” dedi.

Üç ayda bir 27.000 adet basılıp, ücretsiz olarak ülke genelinde bayi, yetkili servise çiftçilerin adreslerine ulaştırılan sohbet dergisi zengin içeriği ile dikkat çekiyor. Tarım, yenilikler, ürün bilgileri yanında eğitimden teknolojiye, sağlıkta mutfak bilgilerine kadar çeşitli konulara yer veriliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *