ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Hayretle izliyoruz”

“Hayretle izliyoruz”
YAYINLAMA: 15 Şubat 2024 / 17.44
GÜNCELLEME: 15 Şubat 2024 / 17.50

Şahinbey ilçesinde üç büyük caddeden çöp konteynerlerinin kaldırılmasının halkın sağlığını tehlikeye düşürdüğünü belirten CHP Şahinbey İlçe Başkanı Erdinç Tütüncüler, bu yanlış karardan dönülmesi gerektiğini söyledi.

“Şahinbey halkının tepkileri dikkate alınmalı”

Büyük vaatlerle göreve gelen AKP Belediye Başkanı Ömer Can’ın sivil toplum örgütlerinin ve halkın tepkilerini dikkate almadan görev yapmasının Şahinbey ilçesine zarar vereceğini belirten Tütüncüler, “Yerel seçimden sonrası göreve gelen belediye başkanı ve diğer seçilmişlerin icraatlarını tüm Gaziantep kamuoyu ve biz CHP’liler olarak yakından takip ediyoruz. Üzüntü duyarak söylemeliyiz gelinen hizmet noktasının keşmekeşliği karşısında tüm Şahinbeyliler, tüm Gaziantepliler gibi bizler de Şahinbey belediyesinin az ve garip icraatlarını hayretle izlemekteyiz” dedi.

Çöpler tedirginlik yaratıyor

Çöplerin konteynerlere değil de poşetlere doldurularak açıkta bırakılmasının insan ve çevre sağlığı açısından tedirginlik yarattığını belirten Tütüncüler, “Kısa bir süre önce kaldırım taşlarının bir renk cümbüşü içinde mavi beyaz, diğer tarafı sarı siyah görüntüsü ve oluşan bu görüntü kirliliği bizleri hayrete düşürmüştür. Şimdi de çöplerin konteynerlerde değil de poşetlerde yol kenarlarında toplanması kararı bizleri tedirgin etti. Yaklaşık bir haftadır kokudan geçilmez hale gelen Şahinbey kaldırımları ve poşetlerden sızan atık sıvıların yaymış olduğu görüntü insan sağlığı açısından Şahinbeyli’nin Gazianteplinin hiç de hak etmediği bir uygulama ile karşı karşıya kalmasına neden olmuştur” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *