ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Herkesle uyum içinde çalıştım, çalışırım”

“Herkesle uyum içinde çalıştım, çalışırım”
YAYINLAMA: 09 Ağustos 2023 / 14.54
GÜNCELLEME: 09 Ağustos 2023 / 14.54
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, 15 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde kimse ile bir sorun yaşamadığını ve bundan sonra da yaşamayacağını belirtti.

Bugüne kadar hep iktidar partileri ile çalıştığını ve hiçbir sorunu olmadığını belirten Celal Doğan, “28 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili spekülasyonlar yapılmaktadır. Bazı adaylar seçildikleri takdirde iktidarın tüm nimetlerinden Gazianteplilerin faydalandıracaklarını söylüyorlar. Eğer seçilmezlerse muhalefet Belediye Başkanı sıkıntıya düşecekmiş. 15 yıllık belediye başkanlığım sırasında hiç kendi iktidarımla çalışmadım. Ama kentin yasal haklarını da aldım. Benim belediye başkanlığım sırasında 6 hükümet iş başına geldi. Hepsi ile de uyum ile çalıştım. Gaziantep'in yasal hakkı olan ödenekleri zamanında aldım ve halkın hizmetine sundum. Hatta hazine müsteşarlığının garantisi ile yurt dışından defalarca kredi aldım, belediyenin aldığı kredilerin geri ödenmesi de zamanında yapılmaktadır. 5 vali ve sayısız bürokratla çalıştım. Tümü ile uyumlu çalıştım ve diğer kamu kuruluşları bugüne kadar belediye olarak hiçbir problem yaşamadı. Bundan sonra da yaşanmayacaktır. Sivil toplum kuruluşları ile belediye arasında da hiçbir problem yaşanmamıştır” dedi.

“Gazianteplinin yasal hakkını alırım”

Gaziantep'e hizmeti hedef edindiğini belirten Doğan, “Gaziantepliler müsterih olsun. Ben Gaziantep halkının yasal olan hakkını bugüne kadar kimseye kapattırmadım. Kavgasız ve gürültüsüz aldım. Bundan sonra da alırım. Bu tür iktidar nimetleri sözlerine karnım tok. Çünkü ben Gaziantep’e sevdalıyım, Gaziantep’e hizmeti kendime hedef edindim. Hizmet etmeye de devam edeceğim. Ben yaptığım işin en güzelini yapmalıyım. Çöpçü isem benim sokağım en temiz olmalı, mimarsam en güzel proje benim olmalı, yöneticiysem en güzel ben yönetmeliyim. Çünkü başka Gaziantep yok” diye açıklamada bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *