ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hükümet kendini aklama çabasında

Hükümet kendini aklama çabasında
YAYINLAMA: 05 Nisan 2022 / 13.33
GÜNCELLEME: 05 Nisan 2022 / 13.33
Yerel seçimlere hazır olduklarını belirten yeni Türkiye Partisi il Başkanı Mehmet Akmelek, hükümetin ülkeyi çıkmaza sürüklediğini belirterek, “Ne milletvekili dokunulmazlığını kaldırdılar, ne yolsuzlukların üzerine ciddi anlamda gidiyorlar. Hükümet kendini aklama çabasında” dedi.

Yeni Türkiye Partisi İl Başkanı Akmelek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği toplantıda yerel seçime hazır olduklarını söyledi.

Yolsuzlukların üzerine gidemiyorlar

Hükümetin, yolsuzlukların üzerine gidiyor gibi gözükmeye çalıştığını vurgulayan yeni Türkiye Partisi il başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği toplantıda hükümeti eleştirdi ve yerel seçimlere hazır olduklarını açıkladı. Akmelek, parlamentodaki partililerin, seçim öncesinde dokunulmazlıkları kaldıracaklarını, yolsuzlukların üzerine gideceklerini, ülkeyi refaha kavuşturacaklarını, vergiyi azaltacaklarını, zamlara son vereceklerini vaat ettiğini kaydederken, “Vaadlerle halkın oylarını aldılar. Ancak seçimden bu yana verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Ak Parti hükümeti halka ve kendine verdiği sözleri yerine getiremedi” dedi.

Açlık ve yoksulluk

görmezden geliniyor

Hükümetin ülkedeki açlığı, yoksulluğu, işsizliğe, sefaleti, zamları görmezden geldiğini kaydeden Yeni Türkiye Partisi Başkanı, “Çünkü hükümetin bu sorunları çözecek kapasite ve kadrosu yok. Bunun yerine sürekli gündem değiştirerek, olaylara kişisel yaklaşıyor. Bugün yolsuzluklara bulaşan milletvekili için yapılan hiçbir şey yok. Madem samimiler neden parti ayrımı yapıyorlar? Seçimlerde halka vaat ettiklerini niçin yerine getirmiyorlar? Muhalefet ve iktidar partileri sözlerini tutmuyor. Muhalefet Erdoğan’ı kurtarmak için yasa çıkarılması ile uğraşıp durdu” dedi.

Parti olarak Gaziantep’te yerel seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Akmelek, bu seçime sosyal demokrat ve demokratik sol partililerin birlikte girmesinden yana olduğunu, mahalle, köy ve ev toplantılarını aralıksız sürdürdüklerini, partiye halkın ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *