ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Hükümet ne yaptığının farkında değil…

Hükümet ne yaptığının farkında değil…
YAYINLAMA: 15 Kasım 2021 / 14.06
GÜNCELLEME: 15 Kasım 2021 / 14.06
Türkiye Kamu-Sen Genel başkanı Vicdan Akyılmaz, seçim meydanlarında dinledikleri, acil eylem planında okuduklarıyla, hükümetin bugünkü yaptıklarını birbirinden farklı olduğunu dikkat çekti.

Gaziantep’teki sendikaları ziyaret etmek ve çalışanların sorunlarını dinlemek amacıyla gelen Türkiye Kamu- Sen Genel Başkanı Vicdan Akyılmaz, Vali Lütfullah Bilgin ile parlamentodaki siyasi partilerin il başkanlarını ziyaret etti.

Akşam da büyükşehir belediyesi tiyatro salonunda düzenlenen toplantıda sorunlar ele alındı. Kamu-Sen Genel başkanı Akyılmaz’ın ziyareti sırasında Vali Bilgin, sendikacılar ile yerel yöneticilerin birlikte çalışması gerektiğini belirterek, “Tek hedefimiz toplumun daha huzurlu, daha mutlu olmasını sağlamak. O zaman kendi içimizde bu hedefe daha rahat ulaşabilmek için kendi içimizdeki problemlerimizi halletmemiz halinde çok daha başarılı olacağımız bir gerçektir” dedi.

Halk olarak hükümetten

umduğumuzu bulamadık

Türkiye’yi son 15 yıldan bu yana koalisyon hükümetlerinin yönettini, bu süreçte büyük sıkıntıların olduğunu kaydeden Akyılmaz, “Süreç içerisinde insanların huzur ve refahı için önemli gelişmeler ortaya konulmadı, aksine gelişmeler sıkıntı yarattı. Dolayısıyla Türk milleti iradesini ortaya koydu ve ak partiyi tek başına iktidara getirdi buna saygı duymak gerek. Bu ciddiyet içerisinde yapılan açıklamaları, bildirileri çalışmaları, plan ve programları değerlendirmek gerek. Şartları ilginç ama bu şartların nasıl olacağını bunların bilmesi gerek ve seçim öncesi bunların hazırlığı vardı. Ama hükümet de bugüne kadar umduğumuzu göremedik dedi. Hükümeti eleştiren bir Çanak Yılmaz şöyle devam etti: beklentilere yanıt vermediler. Halk arasında mutsuzluk yaratmaya başladılar. Özellikle bir tezkerenin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde reddedilmesinden sonra kamuoyuna duyurulan öneri paketiyle gelirlerin artırılması hedeflenirken, barışın bedeli var, denmesi kabul edilir bir ifade değil. Açıkça gazel okumak gerçekle karşı karşıya geldiğiniz zaman sıkıntı yaratıyor” diye düşünüyorum dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *