ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Huzur ve güvenlik içinde bir yılbaşı diliyorum

Huzur ve güvenlik içinde bir yılbaşı diliyorum
YAYINLAMA: 04 Mayıs 2023 / 16.39
GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2023 / 16.39
Vali Lütfullah Bilgin yeni yıl mesajı yayımladı. Bilgin mesajında, Gaziantep’te huzur ve güvenin sağlanması, kamu hizmetlerinin en verimli şekilde gerçekleştirilmesi için gösterilen gayretin 2004 yılında şevk ve azimle sürdürüleceğini belirtti.

Bilgin, çalışmaları sırasında odalarla, meslek teşekkülleri ve sivil toplum örgütleri ile istişareye önem verdiklerini kaydetti.

Bilgin, mesajında şöyle devam etti: “Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesi, Gaziantep’in ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesi için yapacağımız bütün çalışmalara Gaziantep ve hemşerilerimizin her zaman olduğu gibi yine yardım ve desteklerini sürdüreceklerini inanıyoruz. Sanayi ve ticaret diye kaydettiği gelişmeye ülkemizin önde gelen illerinden biri olan Gaziantep’te, huzur ve güven ortamının tesisi, sanayi yatırımlarının artması, istihdam yaratılması, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesi büyük önem taşıyor. Kurtuluş yıllarında hiçbir yerden yardım almadan tarihe mal olmuş örnek savunması ile düşman işgalinden kurtulmayı başaran Gaziantepliler sanayi ve ticaret alanında da gösterdikleri üstün başarıyla bugün ülke kalkınmasında Ve ekonomisinde önemli pay sahibi olmuşlardır.”

Gazianteplilerin huzur ve güvenlik içinde bir yılbaşı geçirmelerini dileyen Bilgin, bunun için tüm önlemlerin alındığını bildirdi.                                     

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *