ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İddialarını ispatlasın

İddialarını ispatlasın
YAYINLAMA: 28 Ocak 2024 / 17.27
GÜNCELLEME: 28 Ocak 2024 / 17.30

Şahinbey eski Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can’ın hizmet yapamadığı için asılsız iddialarla halkı oyaladığını söyledi. Can’ın, Nüve Kent Projesi için vatandaşın yatırdığı 2 trilyonun hesapta olmadığını söylemesi üzerine şehir dışından telefonla gazetemizi arayarak açıklama yapan Ağyüz, arsaların belediyeye gelir getirmek amacıyla satıldığını söyledi.

Bir bildiği varsa resmi kurumlara ibraz etsin

“Bir daireyi iki üç kişiye satarak halkı aldatan Belediye Başkanı benim hakkımda konuşamaz” diyen Ağyüz, “Nüve Konut Projesi’nin tüm evrakları ellerinde, iki müfettiş geldi gitti. Şu anda da Sayıştay denetçileri denetim yapıyor. Hodri meydan, varsa bildiği bir şey resmi kurumlara ve makamlara ibraz etsin” dedi.

Gaziantep'teyim bir yere kaçmadım

Ağyüz, görev yaptığı süre içinde hesabını veremeyeceği hiçbir şey yapmadığını, bunun aksini ileri sürenlerle her platformda bir araya gelebileceğini açıklarken, “Hesaplaşalım. Ben Gaziantep’teyim bir yere kaçmadım. Her kuruşun hesabını veririm. Nüve Kent Projesi için toplanan paralar resmi makbuzlarla alınmıştır. Söz konusu arsalar, gelir elde etmek amacıyla üretilen arsalardır. Elbette ki bunların geliri belediye giderlerine ve yatırımlarına harcanacaktır. Bir kişinin cebine bu paralardan beş kuruş girmedi. Benim ya da bir başkasının cebine bu paralardan beş kuruş girmişse onu ispatlasın. Eğer ispatlayamazsa ben kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağım” diye konuştu.

Asılsız suçlamalarla kamuoyunun dikkatini başka yöne çekmek istiyor

Ömer Can’ın göreve geldiğinden beri somut bir hizmet yapamadığını, bu nedenle de kamuoyunun dikkatini başka yönlere çekmeye çalıştığını belirten Ağyüz, “Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Şahinbey halkının dört buçuk ayını çalmıştır. Beceriksizliklerini örtmek için asılsız suçlamalarla kamuoyunun dikkatini başka bir yöne çekmek istemektedir. Küçük işlerle uğraşıyor. Kaldırım boyamak, bina cephesini değiştirmek, belediyecilik değildir. Onun için belediye başkanını tekrar uyarıyorum. Ana sorunlarla ilgilensin. Kaldırım boyamakla, personelle dama taşı gibi oynamakla belediyecilik olmaz. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır” şeklinde açıklama yaptı.

Şahinbey Belediyesi halkın dört buçuk ayını çalmıştır

Can’ın iddialarının asılsız olduğunu, verilmeyecek hiçbir hesabı olmadığını belirten Ağyüz, bunu her platformda karşılıklı olarak açıklamaya ve karşı karşıya gelmeye hazır olduğunu söyledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *