ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İşçinin her zaman arkasındayız

İşçinin her zaman arkasındayız
YAYINLAMA: 18 Temmuz 2023 / 12.36
GÜNCELLEME: 18 Temmuz 2023 / 12.37
CHP Belediye Başkan adayları Ali İhsan Sofuoğlu, Ahmet Yılmaz ve Celal Doğan Genel-İş Sendikasını ziyaret etti.

Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Celal Doğan işçinin her zaman arkasında olduğunu belirtti. Doğan, “Biz göreve geldiğimizde belediyede çalışan işçilerin hangi partiden olduğunu sorduk mu? Emek için çalışan bir işçiye soru sorulmaz. Bugün bazı insanlar başa geçtikleri takdirde bütün işçileri çıkaracağını belirtiyor. Bu işçiler muayenehanede çalışan odacı değil. Biz kazanamazsak da bu işçilerin her zaman arkasında olacağız. İşçiye kimseyi dokundurmayız” dedi.

Siz bize destek olacaksınız

Doğan, “Siz işçiler bize destek olacaksınız. Biz sizinle bir aileyiz. Benim bir işçiyle bugüne kadar hiçbir sorunum olmadı. Benim bir işçiyi attığımı gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü demokratik olmak budur. Bunun için dayanışmaya ihtiyaç var. İnşallah sizinle her zaman beraber çalışırız. Size zam verdik. Ama 1999’da, 1994’de durumunuz bundan iyiydi. Şimdi fakirleşti siniz. Sizinle yine belediyeyi zorlamadan zam konusunda görüşeceğiz” diye konuştu.

Kendi inşa etti ama talihsizlik sonucu kaybetti

Ahmet Yılmaz’ın Şehitkamil’i kurduğunu belirten Doğan, “Sayın Ahmet kardeşimiz göreve geldiğinde Şehitkamil ilçesi zor durumdaydı. Makine parkı yoktu. Belediye binaları bile yoktu. 5 yıl içerisinde Şehitkamil’i kurdu, genişletti. Kötü bir talihsizlik sonucu kurduğu belediyeyi kaybetti. Sofuoğlu'nun da belediyeye katkısı çok olmuştur. Yıllarca belediyede çalışmış, belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi öğrenmiştir. Kendisi halkın arasından gelmiştir. Şimdi bana ve bu arkadaşlarıma destek olma zamanıdır” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *