ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İşletmelerin karakter analizi anlatılacak

İşletmelerin karakter analizi anlatılacak
YAYINLAMA: 18 Şubat 2022 / 14.03
GÜNCELLEME: 18 Şubat 2022 / 14.05
Gaziantep Ticaret Odası, işletmelerin istihdam politikası ve bu politikalarda karakter analizi semineri düzenleniyor. Seminer bugün saat 4:00’te Gaziantep Ticaret Odası toplantı salonunda başlıyor.

İşletmelerde istihdam politikası önemli

Gaziantep Ticaret Odası yetkilileri, düzenledikleri seminere federal grup yönetim kurulu başkanı Mustafa Nurdoğan’ın konuşmacı olarak katılacağını bildirdi. Son yıllarda yaşanan gelişmelerle birlikte işletmelerde istihdam politikalarının büyük önem arz etmeye başladığını söylerken, “Ülkemizin yaşadığı sorunlarını aşması ve ekonominin uluslararası arenada rekabet gücüne kavuşturularak ülkemizin hızla kalkınma sürecine geçebilmesi, üretim ve istihdam politikalarına sağlıklı şekilde oluşturulmasına bağlıdır. 21. yüzyılda güçlü, etkin ve rekabet edilebilir politikaların ülkemizin yararına ışık tutacağı ve gelecek nesillere günümüzden daha uygun koşullar yaratacağı aşikardır” dedi.

Gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomilerin çoğunda temel bir sosyo ekonomik sorun olarak görülen istihdam politikaları konusunda düzenlenen seminere isteyen herkesin katılabileceği kaydedildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *