ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

İşsizlik %14 arttı

İşsizlik %14 arttı
YAYINLAMA: 11 Nisan 2023 / 17.12
GÜNCELLEME: 11 Nisan 2023 / 17.12
Hükümetin yanlış yapmaya devam ettiğini ifade eden CHP Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, AKP’nin 80 yıllık tecrübesi olan muhalefet partisini hiçe saydığına dikkat çekti.

Ülkeyi daha kötü duruma getirdiler

Eve dönüş yasası ile Hizbullah terör örgütü üyelerinin salıverilerek İstanbul’un kana bulandırıldığını, şimdiyse sokak sokak Hizbullah terör örgütü üyesini aradıklarını belirten Yılmazkaya, hükümetin ekonominin iyiye gittiğini söyleyerek şov yaptığını açıkladı. Halkın gözünü boyamaya çalıştığını söyleyen Yılmazkaya, “Oysa bir yıllık iktidarlıklarında 50 milyar dolar iç ve dış borç ile işsizlik %14 arttı. Ülke daha da kötü duruma getirildi. İthalat ve ihracatta makas açıldı. Yani ihracat arttı diye şov yaparken ithalattaki büyük artışı, yine şov yaparak halkımızdan gizliyorlar” dedi.

Din devleti kurmak istiyorlar

Eğitimin, siyasallaştırılmak istendiğini kaydeden Yılmazkaya, “Cumhuriyetin temel ilkelerini tahrip ederek ne istedikleri belirsiz bir eğitim düzeni kurmaya çalışırken, Kur’an kursu Yönetmeliği‘ni değiştirerek din devleti kurmak istediklerini, son olaylarla iyice açığa çıktı. Ancak toplumdaki yoğun tepki nedeni ile değişiklik şimdilik geri çekildi. Fakat ileride karşımıza nasıl bir şey getirecekler, onu zaman gösterecek. Ancak bizim böyle bir yönetmeliğe dün olduğu gibi yarın da tepkimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *