ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kadına yakışan üretkenliktir

Kadına yakışan üretkenliktir
YAYINLAMA: 18 Mart 2022 / 15.01
GÜNCELLEME: 18 Mart 2022 / 15.01
Şehitkamil Belediyesi, Değirmiçem Uzay Çatılı pazar yerinde her çarşamba hanımlar pazarı düzenleniyor. Dün açılışı yapılan pazara ilk gün olduğu için katılım fazla olmazken, açılışta konuşan öğretmen Şener Külahçı, “Tüketici değil üretici olalım. Kadına yakışan üretkenliktir” dedi.

Şehitkamil Belediyesi, Bülbülzade, Güvenevler, Karaoğlan, Aydıntepe ve Çağlayan mahallelerinde açtığı kurslardan sonra Değirmiçem Mahallesinde Uzay Çatılı pazar yerinde her çarşamba hanımlar pazar düzenleniyor.

Belediye Başkanı Vekili Lütfü Büyükuncu’nun katılımıyla açılışı yapılan hanımlar pazarına hafta sonu olduğu için katılım fazla olmazken, bundan sonra her hafta isteyen herkesin burada ürünleri sergileyerek satışa sunabileceği bildirildi.

Başkanı Vekili Lütfü Büyükuncu ise Şehitkamil belediyesinin ilklere imza atmaya devam ettiğini belirterek hizmetlerin süreceğini söyledi. Açılışta konuşan Şener Külahçı ise, “Tüketici değil üretici olalım. Kadına yakışan üretkenliktir” diyerek Şehitkamil Belediyesine teşekkür etti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *