ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kamil Ocak’a siyaset girdi

Kamil Ocak’a siyaset girdi
YAYINLAMA: 04 Temmuz 2023 / 16.33
GÜNCELLEME: 04 Temmuz 2023 / 16.34
Dün Kamil Ocak Stadı’nda oynanan Gaziantepspor-Fenerbahçe maçında yaşanan sportmenliğe, fair-play’a yakışmayan görüntüler nefret uyandırırken, olayda provokasyon olabileceğine dikkat çekildi.

Spora siyaset karıştırılmasın

Celal Doğan’ın 12 yıldan beri Gaziantepspor’un başında olduğuna ve şimdiye kadar Gaziantep’te bu tür bir olaya rastlanılmadığına dikkat çekilirken, “Takım maçı kazanabilir veya kaybedebilir, böyle bir olay son derece çirkin. Yapılan çirkin tezahüratın ve koltukların yakılmasının sporla ve skorla bir ilgisi yok. Olay belli ki siyasi bir provokasyon. Spora siyaset karıştırılması son derece yanlış bir olay. Bu kent her seçimi barış ve sükunet içinde geçirmiştir. Birileri olayı kavgaya ve farklı mecralara çekmeye çalışırsa, bu yanlış olur” denildi.

Gaziantepspor herkesin takımı

Gaziantepspor’un bu kentin takımı olduğu belirtilirken, “Gaziantepspor, bu kentteki herkesin takımı. Celal Doğan takımı başarıya ulaştırmış bir yönetici. Gaziantepspor’u ve başkanını siyasi bir takım amaçlar için hedef almak asla affedilebilir bir davranış değildir ve başarıya ulaşmaz” diye olaylara tepki gösterilirken, dün akşam Kamil Ocak Stadı’ndaki görüntülerin kent adına utanç verici olduğu ifade edildi. Daha maçın başından itibaren bir grup kendini bilmez provokatörün hemen saldırıya geçmesinin dikkat çekici olduğu belirtildi.

Bu seyirci Roma’yı da yakar

Yerel seçimlere bir ay kala, hayati önem taşıyan bir maçta durup dururken koltukları yakmanın ve başkana hakaret dolu tezahüratlar yapılmasının affedilebilir bir yaklaşım olmadığı, bu tür davranışların gelecek açısından da endişe yarattığı belirtildi.                Bu takım yenilse de yense de bizim takımımız. Önümüzde çok önemli bir maç var. UEFA Kupasında Roma ile Perşembe günü kendi sahamızda oynayacağız. Bu görüntüler, Romalı yöneticilerin olaylara tanık olması, kent halkı için utanç verici” diye konuşan taraftarlar, “Olay kesinlikle siyasi bir provokasyon, başka hiçbir açıklaması yok. Ama bunu tezgahlayanların puan kazanması mümkün değil” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *