ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kampüsün içine benzin istasyonu

Kampüsün içine benzin istasyonu
YAYINLAMA: 16 Ocak 2024 / 19.35
GÜNCELLEME: 16 Ocak 2024 / 20.00

Gider ayak bu acele niye?

Gaziantep Üniversitesi kampüsünün en güzel yerine OPET tarafından yaptırılan benzin istasyonu tüm üniversite camiasını tedirgin etti. Yeni rektörün bu ihaleyi İptal etme konusunda girişimlerde bulunması ve benzin istasyonun yapılmasına izin vermemesi isteniyor.

Basına gönderdiği tekzip yazılarında üniversitede her şeyi şeffaf yapıldı vurgulayan Rektör Hüseyin Filiz, giderayak kampüs içerisine benzin istasyonun yapılması için izin verdi. Kamuoyu şeffaflığı ile övünen Filiz’den bu benzin istasyonuna nasıl izin verdiğini, burası için ihale yapılıp yapılmadığını, ihaleye kaç firmanın girdiğini açıklaması bekleniyor.

Toyota Avensis ile bağlantı kuruluyor

Rektör Hüseyin filiz'in görevini tamamlamasına az bir zaman kala kampüsün en güzel yerlerinden biri olan cadde üzerindeki bu bölgede yükselen benzin istasyonu inşaatı herkesi şaşkına çevirdi. Buranın benzin istasyonunun yapılması için hangi birimin nasıl bir karar aldığı merak edilirken, üniversite çevreleri, “Giderayak bu aceleye bir anlam veremedik. Burası için bir ihale açıldı mı, ihale açıldıysa duyurusu yapıldı mı, ihaleye kaç firma katıldı? Bunların kamuoyuna açıklanması lazım. Herkes rektör Hüseyin Filiz’in yeni aldığı gri Toyota Avensis ile benzin istasyonu arasında bir bağlantı kurmaya çalışıyor. Bu konuda mutlaka söyleyeceği şeyler olmalı” şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *