ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kayıt için önlem alındı

Kayıt için önlem alındı
YAYINLAMA: 06 Şubat 2024 / 19.00
GÜNCELLEME: 06 Şubat 2024 / 19.00

İl Milli Eğitim Müdürü Fikret Atak, okul kayıtları sırasında yaşanacak problemlerin çözümü için müdürlük bünyesinde özel bir birim kurulduğunu söyledi.

Atak, okullara kayıt sırasında problemlerin yaşanabildiğini, bu konuda velilerin sorunlarını en hızlı bir şekilde aktarabilmeleri ve sorunun çözümü için özel bir birim kurulduğunu belirtti.

Kayıt sırasında zorla para alınması yönünde şikayetlerin ve diğeri problemlerin bu birim tarafından çözüleceğini ifade eden Atak, “Çocuklarını okula kayıt yaptıran velilerimiz her türlü şikayetlerini bu birime bildirebilirler” dedi.

Velilerden zorla para alınmaması konusunda Milli Eğitim Bakanlığından kendilerine bir genelge gönderildiğini, bu genelgenin tüm okullara gönderildiğini dile getiren Atak, bu konuda okul müdürleri, yöneticiler ve öğretmenlerin konuya hassas davranmasını istedi.

Velilerden zorla bağış alan okul yetkilileri hakkında gerekli işlemin yapılacağı konusunda uyarıda bulunan Atak, soruşturma ve ceza vermekten hoşlanmadıklarını, ancak genelgeye uymayan ve zorla para alan ve suçu tespit edilen okul yöneticileri hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *