ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kendimize hiçbir partiyi rakip olarak görmüyoruz

Kendimize hiçbir partiyi rakip olarak görmüyoruz
YAYINLAMA: 17 Mart 2022 / 14.53
GÜNCELLEME: 17 Mart 2022 / 14.53
AK partili olarak yerel seçimlere hazır olduklarını belirten Şahinbey İlçe Başkanı Hayri Kamalı, parti olarak kimseyle yarışmadıklarını ve rakip parti görmediklerini açıkladı.

Şahinbey ilçe başkanı Kamalı parti binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği toplantıda, parti olarak yurt genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de yerel seçimlere hazır olduklarını ve genel seçimdeki başarının fazlasını elde edeceklerini açıkladı. AK Parti olarak hiçbir partiyi rakip görmediklerini, ak partinin kendisiyle yarıştığını ileri süren Kamalı, “Partimiz iktidarda olmasına rağmen oyunu %38’e kadar çıkarmıştır. Piyasalara güven istikrar gelmeye başladı. Ancak böyle bir ortamda nasıl ekonomide rant elde etmek isteyenler varsa siyasette de rahat elde etmek isteyen bir takım çevreler hükümetin başarısını baltalamak için çaba gösteriyor. Ama bunlar başarılı olamayacaktır” dedi.

Siyasetten rant elde etmek isteyenler var

Siyasetin boşluk kabul etmediğini ve bu boşluğu ak partinin doldurduğunu ileri süren Hayri Kamalı, tek başlarına iktidar olmalarına rağmen henüz hedeflerinin büyük bir kısmını uygulamaya koymadıklarını kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *