ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kent konseyi kurulacak

Kent konseyi kurulacak
YAYINLAMA: 27 Temmuz 2023 / 17.30
GÜNCELLEME: 27 Temmuz 2023 / 17.37
Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan ve CHP Şahinbey Belediye Başkan adayı Ali İhsan Sofuoğlu sivil toplum örgütleriyle daha iyi kaynaşıp sorunlarını dinlemek amacıyla Gaziantep Muşlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Yavuz'u ziyaret etti.

 “Sorunları daha hızlı ve etkin bir şekilde çözeceğiz”

Ziyareti sırasında derneklerin sorunlarını ve isteklerini dinlemek amacıyla bulunduklarını belirten Doğan, “Amacımız sivil toplum örgütleriyle daha çok kaynaşıp, sorunlarına imkanlarımız el verdiğince yardımcı olmak. Bu maksatla Muşlular Derneğini ziyaret edip dileklerini ve şikayetlerini dinlemek istedik. Özellikle seçimlerden sonra kurmayı düşündüğümüz kent konseyine her dernekten temsilciler alıp, göç edip de şehrimize yerleşen vatandaşlarımızın sorunlarını daha hızlı ve etkin çözümler bulmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

“Bina sorunumuzu çözmemize yardımcı olun”

Tek sıkıntılarının dernek binasının köhneliği ve kullanılamaz düzeyde eski olduğunu ve bu konuda yardım beklediklerini belirten Muşlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Emin Yavuz, “Kent Konseyini kurma düşüncesi bizim için çok önemli ve güzel bir düşünce, yapılacak olan bu konsey sayesinde sorunlarımızın daha hızlı bir şekilde çözüleceğine inanıyoruz. Dernek olarak yaşadığımız en büyük sıkıntı binamızın çok kullanışsız ve eski olması nedeniyle bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *