ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kentin kirletilmesine izin vermeyiz

Kentin kirletilmesine izin vermeyiz
YAYINLAMA: 22 Ağustos 2022 / 15.13
GÜNCELLEME: 22 Ağustos 2022 / 15.13
Kışa hazırlık yapacak olanları çevre konusunda uyaran yetkililer, kış için alınacak kömürün torbaya konmuş vaziyette alınması gerektiği konusunda hatırlatmada bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Büyükşehir belediyesi genel sekreteri, çevreyi kirletmeme ve kolay taşıma konusunda torbalara konan kömürün daha pratik alınacağını vurgulayarak, “Araçlarla getirilip, konut ve işyerlerinin önüne yılan kömür, çevreyi kirlettiği gibi, çıkan toz da vatandaşı rahatsız etmektedir” dedi.

Çevre kirliliğinin ve rahatsızlığı şikayet konusu olduğunu vurgulayan genel sekreter, “Gelen şikayetleri belediye zabıtası olarak değerlendirmek zorundayız. Vatandaş cezalandırmaya hevesli değiliz ama, çevreyi kirletene de ceza yazmak zorundayız. Kömür alan vatandaşlar, aldıkları yerle torbalama konusunda anlaşırlarsa, çevrenin kirlenmesi, halkın rahatsızlığı ve vatandaşların mağduriyeti söz konusu olmaz” dedi.

Kış hazırlığı gören Gaziantep halkına ve mahrukatçıların bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini söylerken, “Bu kent hepimizin ve bu kentin kirletilmesine izin vermemiz mümkün değil” şeklinde açıklamalar yaptı.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *