ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Kentsel iletişim ve toplu duyuru sistemi hizmete girdi

Kentsel iletişim ve toplu duyuru sistemi hizmete girdi
YAYINLAMA: 09 Haziran 2023 / 13.05
GÜNCELLEME: 09 Haziran 2023 / 13.06
Büyükşehir belediyesinden yeni bir hizmet daha. Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep halkı ile daha rahat haberleşmek amacıyla Turkcell baz istasyonları kanalıyla 880’li hat üzerinden mesajla bilgi aktarıyor.

Büyükşehir, halkı bilgilendiriyor

Büyükşehir belediye başkanı Celal Doğan, Gaziantep’in çok büyüdüğünü, gün geçtikçe halka ulaşmanın zorlaştığını söyleyerek, “Tekniğin bizlere sunduğu olanaklardan faydalanarak, hemen herkesin kullandığı cep telefonları ile halkımız da haberleşeceğiz” dedi.

Telefonun mesaj bölümünün açık tutulması gerekiyor

Belediye olarak yeni açtırdıkları, kentsel iletişim ve duyuru sistemi ile Gaziantep halkına ulaşacaklarını kaydeden Doğan, “Belediye sınırları içerisinde Turkcell hattına faydalanan tüm cep telefonlarına bilgi mesajlarını ulaşacaktır. Böylece, belediye ile halkımız arasında haberleşmede kurulmuş olacaktır. Belediye duyuru ve haberlerini almak için telefonları mesaj kısmından bilgi mesajları bölümünün açık tutulması gerek. Konu kısmına ise ‘BLD YAYIN’ yazarak, koduna ‘888’ sayılarına girmek gerek. Bu işlem yapıldığı takdirde, halkımızda haberleşmemiz sağlanmış olacaktır” diye konuştu.

Halk belediye hizmetleri hakkında bilgilendirilecek

Bilimin, tekniğin, insan hayatını kolaylaştırdığını söyleyen Doğan, “Bu kolaylıklardan yararlanmamız gerekir. Büyükşehir belediyesi ile ilgili tüm duyuru ve haberler aktarılacak. Böylece belediye hizmetleri ile ilgili gelişmeler anında halkımız tarafından takip edilebilecek” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *