ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koçer, marka şehir Gaziantep’i Türkiye’ye anlatacak…

Koçer, marka şehir Gaziantep’i Türkiye’ye anlatacak…
YAYINLAMA: 04 Nisan 2023 / 18.36
GÜNCELLEME: 04 Nisan 2023 / 18.40
Gaziantep Sanayi Odası başkanı Nejat Koçer, 3-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek İkinci Sanayi Kongresi’nde marka şehir Gaziantep’i anlatacağı açıklandı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen toplantının ikinci gününde ‘Başarılı bölgesel kalkınma örnekleri-Gaziantep deneyimi’ konulu oturumda konuşacak olan Koçer’in Gaziantep’in sanayileşme modeli, Gaziantep’i başarıya taşıyan etkenleri, karakteristik özelliklerini anlatacağı ifade edildi.

GSO’nun toplantının yapılacağı Grand Cevahir Otel’de bir de info-desk açacağı belirtilirken, “İnfo-desk de katılımcılara ve ziyaretçilere marka şehir Gaziantep konseptli tanıtım CD’leri ve broşürler dağıtılacak. Açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı kongrenin ilk gün oturumuna, İtalya üretim faaliyetleri Bakanı Antonio Marzano da katılacak. Konuk bakan toplantıda ‘Avrupa’nın yeni rekabet stratejisi’ konulu bir sunum yapacak” denildi.

Rekabet gücü geleceği yakalamak

Grant Cevahir Kongre Merkezi’nde bu yıl ikincisi yapılacak olan kongrenin ana temasının ‘sürdürülebilir rekabet gücü-geleceği yakalamak’ olduğu belirtilirken şu görüşlere yer verildi: “Sanayici, KOBİ, kamu yöneticileri, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerini bir araya getirmeyi amaçlayan kongrede, Türk sanayinin uluslararası arenada daha kalıcı ve etkin bir rol üstlenebilmesi için gereken koşulların, O karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi hedefleniyor. Türk sanayinin geleceğini şekillendirecek stratejilerin geliştirilmesi açısından önemli katkılar sağlanacağını belirtilen kongrede, kurumsal ölçekte çözüm önerileri ve başarı öyküleri, ulusal ölçekte ise politikalar değerlendirilecek.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *