ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koltuğu erken teslim edeceğim

Koltuğu erken teslim edeceğim
YAYINLAMA: 09 Temmuz 2023 / 23.06
GÜNCELLEME: 09 Temmuz 2023 / 23.07
AKP Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey ilk seçim bürosunu açtı

AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Asım Güzelbey, üç önemli proje ile yola çıktığını belirterek, bunları hayata geçirdikten sonra koltuğu hizmet yapabilecek genç ve dinamik bir partiliye teslim edeceğini açıkladı.

Güzelbey’in konuşması sırasında “Vur vur inlesin Celal Doğan dinlesin, Asım gelecek Celal Doğan gidecek “ sloganı atılması dikkat çekti.

Ayırım yapmadan, insanları bölmeden hizmet edeceğim

28 Mart yerel seçimleri nedeniyle AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Asım Güzelbey, seçim startını vererek ilk seçim bürosunun açılışını yaptı. Açılışa İl Başkanı Ökkeş Eruslu, Şehitkamil İlçe Başkanı M. Ali Çiftçi, Hasan Celal Güzel ile çok sayıda partili katıldı. Türkiye’de bir değişim başladığını ve bu değişimin eski yüzlerin gitmesi, yeni yüzlerin gelmesi olduğunu ifade eden Güzelbey, “Amacımız ayırım yapmadan, insanları bölmeden, kucaklayıp, onlara sevgi ile yaklaşıp Gaziantep’e hizmet için kol kola yürümektir. Bu yolda ödün vermeden devam etmek istiyoruz” dedi.

Yeri geldiğinde koltuğu genç insanlara devredeceğim

Gaziantep’in sorunlarının büyük olduğunu ifade eden Güzelbey, “Gaziantep metropol bir şehir.  Bu nedenle kaybedilecek bir dakikamız bile yoktur. Seçildiğimiz taktirde Gaziantep’e eşit şekilde, ayırım yapmadan, dürüst, namuslu, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye söz veriyorum Amacım politik değil. Kente sosyal ve kültürel, şehircilik ve insana yatırım anlamındaki hizmetlere önem verip şehrin öncelikli olarak bu sorunlarını çözümleyeceğim yeri geldiği zaman genç insanlara daha iyi hizmet edeceğine inandığımız AKP’lilere yüzümüzü eşkitmeden koltuğu bırakacağımıza söz veriyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *