ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koordinasyona çok ihtiyaç var

Koordinasyona çok ihtiyaç var
YAYINLAMA: 06 Ocak 2022 / 14.08
GÜNCELLEME: 06 Ocak 2022 / 14.08
Ülke kaynaklarının çok iyi değerlendirilerek yatırımların öncelik sırasına göre yapılması gerektiğini söyleyen vali yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, koordinasyonun çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Hepimizin ortak amacı daha güzel bir Türkiye

2003 yılı ikinci il koordinasyon kurulu toplantısı dün gerçekleşti. Vali Lütfullah Bilgin’in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıya Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu başkanlık yaptı. Toplantıya tüm daire müdürleri katıldı. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Gökhan Veli Kişioğlu, ülke olarak koordinasyona çok ihtiyaç duyulduğunu, ülkenin ileri gitmesi için planlama ve koordinasyonun öneminin tartışılmayacağını belirtti. Kişioğlu, “Hepimizin ortak amacı daha güzel bir Türkiye’yi ve daha mutlu insanlar yetişmesine katkıda bulunmak. Bunun için de koordinasyon her zaman önemli olacaktır, bugünlerde buna daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Yatırım alanları çok iyi değerlendirilmeli

Daha sonra 2003 yılı Bakanlar kurulu genelgesinden yatırımların izlenmesine ilişkin kararının okunmasıyla devam eden toplantı, daire müdürlerinin herhangi bir konuyu gündeme getirmemesi nedeniyle toplantı tamamlandı. Kişioğlu, daire müdürlerini, yatırımların izlenmesine ilişkin kararının detaylarını 10 Nisan tarihli resmi gazeteden takip etmeleri konusunda uyararak, “Gelişmekte olan ülkemizin kaynaklarını çok iyi değerlendirip, yatırımları öncelik sırasına göre yapmalıyız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *