ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Maaşına zam istemedi

Maaşına zam istemedi
YAYINLAMA: 16 Mart 2023 / 11.39
GÜNCELLEME: 16 Mart 2023 / 11.39
Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısının ikinci oturumunda görüşülen maddeler arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan’ın maaşının yeniden tespiti de vardı. Ancak Doğan, maaşına zam istemediğini dile getirdi. Meclis üyeleri de Doğan’ın maaşının yeniden tespitiyle ilgili maddeyi Doğan’ın isteği ile aynen kabul etti. Doğan’ın 3 milyar 120 milyon lira olan maaşının aynen devam edeceği belirtildi.

Doğan’a iç ve dış kredi borçlanma yetkisi verildi

Başkana iç ve dış borçlanma yetkisi verilmesi, başkanın yurt içi ve yurt dışı toplantılarında ücretli izinli sayılması hakkındaki maddelerde oylamaya sunuldu ve ittifakla kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesinin 2004 yılı tarifelerinin görüşülmesi, Şehitkamil Belediyesi’nin ve Şahinbey Belediyesi’nin 2004 yılı bütçeleri de oylamaya sunuldu ve ittifakla onaylandı.

2003 bütçesine ek ödenek verilmesi, meclis üyeleri huzur hakkının yeniden tespiti, itfaiye ve zabıta personeli 2004 yılı maktu mesaisinin yeniden tespiti, büyükşehir belediyesinin genel arşiz yönetmeliğinin kabulü, personel tayinlerinin onayı, belediyeye ait dokuz taşınmazın satışı da hazır olmadığından ilgili komisyonlara havale edildi.

Su ücretlerinin düşürülmesi

bir sonraki meclise kaldı

GASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2004 yılı mali yatırım programının görüşülmesi oy birliği ile kabul edilirken, GASKi Genel Müdürlüğü’nün 2004 mali yılında uygulayacağı su, atıksu ve diğer yan tarifelerin görüşülmesi ve 2004 yılı mali bütçesinin görüşülmesi ilgili komisyonlara havale edildi.

İlgili komisyonlara aktarılan gündem maddelerinin görüşülmesi için büyükşehir belediye meclisi toplantısı 18 Kasım’a ertelendi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *