ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mahalle halkına mutluluk getirdi

Mahalle halkına mutluluk getirdi
YAYINLAMA: 31 Mart 2022 / 13.57
GÜNCELLEME: 31 Mart 2022 / 13.57
Dumlupınar mahalle evinin 4’üncü yıl sergisinin açılışına Şahinbey kaymakamı Ömer Karaman, Şahinbey belediye başkanı, emniyet müdür vekili ve çok sayıda davetli katıldı.

Meslek sahibi olduk

Dumlupınar mahalle evinin dördüncü yılı nedeniyle açılan sergiye yoğun ilgi gösteriliyor. Mahalle evinde düzenlenen üç kursta meydana getirilen ürünleri sergileyen kadın kursiyerler, şimdi el emeği göz nuru ürünlerini beğeniye sunmanın heyecanlı yaşarken, belediyenin açtığı kurslar sayesinde meslek sahibi olduk. Minnettarız diye konuştu. Kursiyer ve öğretmenlerin hazır bulunduğu sergiye hanımlar akın ediyor.

Eğitim kursları verildi

Dumlupınar mahalle evinde 75 lise mezunu öğrenci için üniversiteye hazırlık kursu düzenlenirken, dördüncü sınıflara İngilizce, 6., 7., 8. sınıflara matematik, fen bilgisi, Türkçe dersleri, sekizinci sınıflara aynı zamanda modern liselere hazırlık kursu ile yetişkinler için okuma yazma kursları düzenlendi.

Öğretmenler de sergide

Beş gün süreyle halka açık kalacak sergide, makina nakış ve el sanatları öğretmenleri Hatice Sinecan, mefruşat öğretmeni Nurhayat Karakan, pasta ve bisküvi öğretmeni Filiz Küçükkömürcü de refakat ediyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *