ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Mal varlığım artmadı, eksildi”

“Mal varlığım artmadı, eksildi”
YAYINLAMA: 20 Ağustos 2023 / 22.56
GÜNCELLEME: 20 Ağustos 2023 / 22.56
Şahinbey eski Belediye Başkanı Yaşar Ağyüz, göreve geldiği 1989 yılından bu yana mal varlığında artma olmayıp aksine azalma olduğunu söyledi.

Ağyüz, “1989’da mal varlığım olarak, iki kışlık konut, bir yazlık, iki imarsız arsam, eşime ve çocuklarıma ait ziynet eşyaları, 2 milyar 500 milyon nakit para, 2 bin 500 dolar ile 3 bin markım, eşime ve bana ait iki binek arabamız vardı” dedi.

Ağyüz, “Şimdi görevi bırakırken, eşime ait bir araba, bir adet yazlık, 85 milyar tutarında nakit ve dolar olmak üzere Vakıfbank merkez şubede vadeli hesabım. Karataş toplu konut alanında ışıl ve has yapı kooperatifinde bitmemiş ve yarım daire olmak üzere mal varlığım bulunmaktadır. Bu 15 yıllık süreçte mal varlığım artmadığı gibi eksilmiş ve en büyük kazancım 2 çocuğuma üniversite tahsilini bitirmem olmuştur” şeklinde açıklama yaptı.

Reklama değil üretmeye gayret gösterdim

“Şahinbey belediyesini çocuğumuz gibi yetiştirdik. Bu fidanın baltalanmasına izin vermeyeceğiz” diyen Ağyüz, Şahinbey Belediyesinin hizmetlerinin takipçisi olacağını söyledi.

Ağyüz, Düzenlediği basın toplantısında gönlünden sosyal demokrat bir adayın kazanmasının geçtiğini belirtirken “Kentler yaşayan varlıklar olduğu için ihtiyaçları sürekli değişir ve yenilenir. Bu yüzden yeni belediye başkanımızın çağdaş bir çalışma sistemini benimsemesi gerekiyor” dedi.

Siyasi hayatına devam edeceğini ifade eden Ağyüz, hiç kimseye kırgın olmadığını belirtti.

Ağyüz, “Ben Görevimi iyi yaptığıma inanıyorum. Görevimi yaparken de hiç reklam yapmadım. Zaten reklam yapanların da şişirilmiş balon gibi nasıl söndüğünü gördük” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *