ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Mali bütçe ve tarifeler sonraki oturuma kaldı

Mali bütçe ve tarifeler sonraki oturuma kaldı
YAYINLAMA: 06 Mayıs 2024 / 16.15
GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2024 / 16.15

Şehitkamil Belediye Meclisi 4. olağan oturumu yapıldı. Hazır maddelerin komisyondan geldiği şekliyle ittifakla onaylandığı oturumda, 2005 mali bütçesi ve tarifeleri hazır olmadığı için bir sonraki oturuma kaldı.

A-2 Konut adalarını birleştirilmesine karar verildi

Memur ne nemalarının ödenmesi ve karara bağlanması maddesi oylamaya sunulup komisyondan geldiği şekliyle ittifakla kabul edilirken, Topraklık mevki ve İpekyolu civarının çekme mesafelerinin tadili ve belediyenin Türkiye belediyeler birliğine üye olması da ittifakla kabul edildi.

Güvenevler mahallesi Seçkin koleji güneyinde A-2 konut adalarının birleştirilmesiyle ilgili madde okunduğunda açıklama yapan İmar Komisyonu Başkanı Önder Büdeyri, “İmar durumu ve yapılaşma şartları aynı korunarak tek adada birleştirilmesine karar verildi” dedi. Büdeyri, bundan sonra Şehitkamil'deki benzer şekildeki arsaların da bu şekilde birleştirilip adalara dönüştürme kararı alındığını söyledi. Şehitkamil Kaymakamlığı yer tadili, petrol ürünleri depolama alanı imar tadili, 16 adet imar parselli arsanın satışı, Mücahitler mahallesi anaokulu tadiline itiraz ise hazır olmadığı için bir sonraki oturumda görüşülmesine karar verildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *