ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Markalarla zenginleşiriz”

“Markalarla zenginleşiriz”
YAYINLAMA: 26 Ekim 2023 / 18.33
GÜNCELLEME: 26 Ekim 2023 / 18.35
GAP Bilişim 2004 Fuarı açıldı

“GAP Bilişim Bilgi ve Bilişim 2004 3. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı” düzenlenen törenle açıldı.

M1 Tepe Sanayi Odası Fuar Merkezinde düzenlenen törene, Vali Lütfullah Bilgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Karayiğit ve Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ile oda başkanları ve firma temsilcileri katıldı.

Fuarlar yeni pazarlar yaratılmasına öncülük eder

Bölgenin lokomotifi olan Gaziantep’te sanayiye ilişkin pazar olanakları ve ticari gelişmelere paralel olarak fuarcılık sektörü içinde çok uygun bir altyapının oluştuğu söylendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, 21. Yüzyılın bilgisayar ve iletişim yılı olduğunu belirterek, “Bilişimde tüm kurumlarda olduğu gibi belediyelerin de geri kalmaması gerekiyor. Bizim belediyemizde de birçok hizmet bilgisayar ortamında veriliyor. Böylece vatandaşa zamandan da tasarruf ederek en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Sahip olduğumuz markalarla zengin sayılırız

Vali Lütfullah Bilgin de, Gaziantep’in markalarıyla zengin bir şehir olduğunu kaydederek, “Sahip olduğumuz markalarla zengin sayılırız. Bu fuarlarda ilimizin marka şehir olması açısından çok önemli. Ancak bilgiyi çok iyi kullanan ülkeler çağdaş ülkeler olacaktır. Bu fuarın bilginin kullanımı ve tüketimi konusunda da iyi bir hizmet vereceğini düşünüyorum. Gaziantep şehrimizde e-devlet uygulamasında pilot iller arasına alındı. E-Devlet uygulamasıyla vatandaşa daha kaliteli ve iyi hizmetler verilecektir. Bunun tüm çalışmalarını sürdürüyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Bilgin ve beraberindekiler bilişim fuarının açılışını yaptıktan sonra fuara katılan firmaların stantlarını gezerek firma temsilcilerinden bilgi aldı.

Dört gün sürecek olan bilişim fuarına yaklaşık 70 firmanın katıldığı bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *