ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Meclis kadınlardan oluşsa işimizi daha iyi yapardık”

“Meclis kadınlardan oluşsa işimizi daha iyi yapardık”
YAYINLAMA: 23 Temmuz 2023 / 14.35
GÜNCELLEME: 23 Temmuz 2023 / 14.35
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Çocuk Balesi Bölüm Başkanı Ömür Uyanık, “Meclis kadınlardan oluşsaydı, belki kavga ederdik ama işimizi de çok iyi yapardık” dedi.

Uyanık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kadınların kendilerini mutlu hissettiği gibi yaşaması ve çalışması gerektiğini söyledi.

Bir çocuk annesi olduğunu ve sanat yaşamı nedeniyle çocuğunu diğer kadınlar gibi yetiştiremediği ifade eden Uyanık, şöyle konuştu: “Çocuğumun bana bir gün (Anne sen neden diğer anneler gibi değilsin, diğer anneler çocuklarını karşılayıp onlara börek, çörek yapıyor) dedi. Ben de çocuğuma diğer anneler gibi olsaydım, börek çörek pişirmeseydim mutlu olmayacağımı söyledim. Kadınların her zaman kendilerini mutlu hissettikleri bir konumda olmasını temenni ediyorum.

Bizim yönetimde olduğumuz bir ülke çok farklı olurdu. Meclis kadınlardan ustaydı kavga ederdik, dedikodu yapardık belki ama işimizi de çok iyi yapardık. Bütün kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum.”

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *