ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Milli iradeye saygısızlık ediliyor

Milli iradeye saygısızlık ediliyor
YAYINLAMA: 27 Haziran 2021 / 19.20
GÜNCELLEME: 27 Haziran 2021 / 19.20
AK Parti’yi halkın kurduğunu ifade eden 2. sıra milletvekili Adayı Nurettin Aktaş, halkın mevcut partilere güveni kalmadığı için AK Partiye ilgi gösterdiğini, bunu da hormonlu olarak değerlendirmenin yanlış olduğunu açıkladı.

ANAP Milletvekili Turizm Bakanı Mustafa Taşar’ın AK Parti ve CHP‘yi hormonlu olarak tanımlamasına ilk tepki AK Parti Milletvekili Adayı Nurettin Akdaş’tan geldi. AK Parti Türkiye genelinde yapılan büyük bir araştırma sonucu halkın isteği doğrultusunda kurulduğunu açıklayan Akdaş, “Halkın bugünkü mevcut siyasi partilere güveni kalmadığı için yeni, temiz, tutarlı ve çözüm üretebilen bir partiye ihtiyaç vardı.

Halkın bu istekleri dikkate alınarak AK Parti kuruldu. Ve dünyanın hiçbir ülkesinde kısa dönemde böyle bir yıllık parti iktidara bu kadar yakın olmamış, halktan bu kadar ilgi görmemiştir. Bu büyüme neticesinde Turizm Bakanı ve Milletvekili Adayı Mustafa Taşar’ın partimiz hakkında ‘Hormonlu’ tanımını kullanması yanlıştır. Milli iradeye saygısızlıktır. Millet kimi teveccüh ederse onu hormonlu diye tanımlarsanız, Türkiye’de demokrasi ayıbı işlemiş olursunuz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *